La dansa contemporània aterra avui al Teatre de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui divendres, el teatre palafollenc continua amb la seva programació cultural que ocupa tots els mesos des de gener fins a juny, en pràcticament tots els caps de setmana.

Entre les arts que proposa, també s’hi encabeix la dansa, i avui aquest àmbit es concreta en la dansa contemporània, que hi arriba de la mà de la companyia Esluan Alven.

Segons explica Federico Francesch, un dels responsables de la programació del teatre, la intenció és portar o bé propostes artístiques que ja estiguin totalment consolidades, o bé apostar per noves iniciatives.

Aquest darrer és el cas de la companyia Esluan Alven, integrada per 5 ballarins i ballarines que porten aquest vespre al Teatre un espectacle nou especialment preparat pel nostre municipi.

La diversitat continua essent una de les marques de la casa de la programació del Teatre palafollenc, i és que les procedències dels ballarins són ben diferents, amb orígens a Europa, Àsia, Amèrica del Sud.

Una diversitat que es combina i que acaba donant com a resultat la mostra de dansa que es podrà veure aquest vespre al Teatre.

Tot i que, segons explica Francesch, l’espectacle s’encabeix dins de la dansa contemporània, el que oferirà Esluan Alven aquest vespre beu també del ballet clàssic, d’on sorgeix gran part de la base de la seva proposta artística damunt de l’escenari.

L’espectacle de la companyia Esluan Alven començarà a l’hora habitual dels espectacles de divendres al Teatre de Palafolls. Serà al punt de dos quarts de 9 del vespre, amb unes entrades a la venda al preu de 5 euros que es poden comprar prèviament al MiD o bé a les mateixes taquilles del teatre abans de l’inici de l’espectacle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics