La Trail Senyor del Castell celebra diumenge la seva segona edició amb èxit de convocatòria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Safir Team de Palafolls ha tornat a organitzar enguany aquesta cursa de muntanya, que es va celebrar per primera vegada ara fa un any i que repeteix aquest diumenge amb bona resposta d’assistència.

De fet, a falta de diversos dies per la celebració de l’esdeveniment, l’equip esportiu ja va comunicar que havien esgotat les inscripcions tant per la Trail de 12 quilòmetres com per la marxa de 6 quilòmetres, que són les dues modalitats de la cursa.

Des del Safir Team es mostren molt satisfets per haver arribat al límit d’inscripcions, malgrat lamentar el fet de no poder resposta a més corredors que hi haurien volgut participar. En total, correran a la Trail un total de 430 esportistes.

Mario Otero, membre del club, explicava aquesta mateixa setmana que estan especialment satisfets pel fet d’haver aconseguit tant bona resposta tenint en compte que la Trail coincideix aquest cap de setmana amb altres competicions d’alt nivell.

La modalitat de la trail compta amb un recorregut total de 12 km, principalment per corriols de terra i una petita part de pista forestal i també asfaltada, passant pels entorns del Castell de Palafolls. El desnivell positiu serà de 635 metres, amb una altura màxima de la cursa de 150 metres.

Precisament, el tipus de recorregut de la prova és el que obliga a l’organització a limitar el nombre de participants per poder garantir un bon funcionament de la cursa i la seguretat dels qui hi participen.

La sortida de la trail i de la marxa serà a les 9 del matí davant del Palauet, on s’obriran les instal·lacions de l’exterior a partir de dos quarts de 8 del matí.

Durant el recorregut de la trail hi haurà un total de 3 avituallaments i la participació es divideix en diferents categories d’edat, en àmbits masculí i femení.

L’entrega de premis està prevista a partir de les 11 del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics