Clara Hidalga encapçalarà la llista de Palafolls En Comú

Hidalga a l'acte de dissabte. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Hidalga a l’acte de dissabte. RP

La confluència de partits d’esquerres va presentar dissabte a la tarda la seva llista electoral per a les properes eleccions municipals del mes de maig.

Clara Hidalga substituirà a Juan Andrés Osorio, qui ha estat al capdavant de la formació en els últims 8 anys i que en aquests propers comicis anirà de número 2 de la formació. Hidalga encapçalarà la llista per primera vegada, tot i que porta anys implicada a la vida política al poble, com a independent però a l’òrbita d’EUiA. Fa 4 anys era la número 3 de la llista ecosocialista.

Palafolls En Comú és el primer partit a donar a conèixer tota la composició de la seva llista. Ho va fer en un acte al MiD dissabte, on la formació va assegurar que cal deixar enrere el patriarcat al consistori, recordant els 36 anys de govern del socialista Valentí Agustí

Segons Hidalga cal un relleu al consistori que asseguri millorar l’ambient del ple, per reduir la confrontació actual i amb regidors que aportin més que discussió.

La formació presenta una llista amb cares noves i d’altres que repeteixen de comicis anteriors. Segons l’alcaldable de Palafolls en Comú, s’ha volgut combinar experiència i noves iniciatives, representants els barris  i els nuclis principals del municipi, però alhora persones implicades en diferents àmbits com l’educació, l’empresa o l’esport entre d’altres.

De fet un dels lemes de la formació per a les properes municipals, que es va repetir durant l’acte, és fer dels barris un nou poble, per intentar evitar polítiques diferents als barris de la nostra vila.

Palafolls En Comú és una formació que aglutina diferents sensibilitats d’esquerres, entre les quals ICV- EUiA. Justament aquesta és la que lidera l’espai dels comuns a Palafolls, on és la 4 força política amb un regidor. El partit forma part del govern al costat dels socialistes i del regidor no adscrit Martí Victòria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics