URGENT

El millor venedor de cupons de l’ONCE a Catalunya és de Palafolls

Compartiu aquesta història

Josep Márquez ha estat seleccionat com el millor venedor de l’ONCE de l’any passat en l’àmbit de la Delegació Territorial de Catalunya. Un guardó amb el qual l’Organització tracta de reconèixer anualment l’esforç dels treballadors dedicats a la venda responsable dels seus diferents productes de joc.

En Josep , venedor amb discapacitat, es dedica a aquesta tasca des de fa 5 anys. Ho fa a Palafolls, localitat que pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Blanes, que presta serveis personalitzats a 187 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 109 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

Una de les principals aficions de José és el cant, de fet, quan ell està venent, moltes vegades canta els números als clients. També li agrada la comèdia: riure i fer riure als altres, sobretot als seus clients habituals de la nostra vila.
La major part del seu temps la dedica a treballar, però una de les coses que més li agrada fer és pescar i buscar bolets i espàrrecs; i un altre dels seus grans hobbies és el de restaurar mobles antics.

En Josep, al costat dels altres venedors seleccionats de tots els punts d’Espanya van rebre els corresponents guardons, fa uns dies, en el transcurs d’un sopar de gala celebrada a Madrid, en què van estar acompanyats pels màxims responsables de l’Organització.

A més de la gala, els premiats van poder gaudir de tot un cap de setmana de convivència, en què hi va haver temps per a una visita guiada pel Madrid ‘De l’Avantguardisme del Segle XXI al centre històric de la ciutat’; assistència a un espectacle cultural; dinars i sopars de convivència; i temps lliure per al seu propi gaudi.

A Catalunya, l’ONCE compta en l’actualitat amb una xarxa de 2.700 venedors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics