URGENT

Ajornat un mes el desnonament d’una parella de Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

Aquest migdia la PAH ha aconseguit ajornar un mes el desnonament d’una família de Ciutat Jardí que tenien avui que abandonar la seva casa situada al carrer Ametller de la urbanització.

De bon matí prop d’una vintena de persones de la PAH s’havien reunit a les portes de l’immoble per evitar que la comitiva judicial pogués accedir a la casa i fessin fora a la parella jove que hi vivia des de fa més de 4 anys.

Segons expliquen des de la PAH, el banc propietari de l’immoble ja tindria ofertes per compra de la casa.

Sigui com sigui, un cop s’ha presentat la comitiva, juntament amb la mediadora del banc, s’ha acordat un ajornament d’un mes, per tal de donar temps a la família a trobar un habitatge de lloguer abans de deixar la casa.

Justament, Emma Torres, portaveu de la PAH de Blanes, denuncia els entrebancs que es troben moltes famílies de pocs recursos per poder accedir a un allotjament de lloguer.

Des de la PAH adverteixen que és molt important estar ben assessorat a l’hora de fer front a un desnonament. En aquest sentit la plataforma demana que es busquin assessors professionals o s’acudeixi a la pròpia PAH per tal d’intentar aturar o frenar els desallotjaments.

La parella viu d’ocupa en aquesta casa construïda pel pare del noi, però estan empadronats a Blanes. Això ha dificultat l’acció dels serveis socials. La PAH i la parella afectada estan en contacte amb els serveis socials de Palafolls i Blanes per intentar donar solució a aquesta problemàtica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics