Una 20a de cotxes participen de la primera Fira de Vehicles Clàssics de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà a la tarda, la plaça de Poppi acollirà la primera edició de la Fira de cotxes antics de la nostra vila, en la que s’espera que hi prenguin part una 20a de vehicles d’almenys 30 anys d’antiguitat.

En la majoria de casos, els vehicles que vindran són de particulars que els tenen cuidats i mimats i que només surten per activitats com les que organitza aquest cap de setmana El Cafè de Palafolls.

Justament l’impulsor de la fira, Francesc Tresserres, explica que al tractar-se de la primera edició de la fira, només s’han plantejat una trobada de vehicles, amb la idea d’ampliar el certamen amb altres expositors relacionats amb el vehcile antic, però de cara a futures edicions.

La trobada començarà a les 5 de la tarda amb la concentració dels cotxes participants a la plaça de Poppi. Cap a les 6, però, i amb la col·laboració de la Policia Local, els vehicles iniciaran una petita cercavila pel centre de la nostra població. Una volta que acabarà de nou a la Pl de Poppi, on els participants tindran refrigeri i hi haurà una activitat musical oberta a tothom.

Aquesta fira del vehicle antic es fa per primera vegada al nostre municipi, però, per exemple, fa temps que s’organitza trobades i concentracions de motocicletes antigues.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics