La marató de sang de Malgrat acaba amb rècord de donacions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

71 persones van passar dissabte al matí pel Parc Francesc Macià per donar sang en la 5a edició de la Marató de Donació que organitzaven els Bombers, el Banc de Sang amb la col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat i altres entitats locals. Habitualment, en les edicions anteriors, les donacions han rondat entorn a la quarantena, però aquest dissabte el record s’ha polvoritzat arribant a les 71 donacions fetes, gairebé el doble del que era habitual.

Aquesta jornada de donació té l’al·licient que els bombers acompanyen als donants. Ho fan mostrant els seus vehicles i equipaments i comptant amb l’ajuda d’altres cossos de seguretat, com la Policia Local, però també amb la participació d’entitats i associacions locals, com per exemple els diables, que han amenitzat la jornada.

La Marató de Sang dels Bombers de Malgrat s’organitza habitualment al mes de març, abans de la Setmana Santa, quan les donacions baixen al mateix moment que també ho fan les reserves de sang.

Properament també es farà jornada de donació de sang a Palafolls. Serà la tradicional donació al CAP de Salut. La previsió és que es faci el dia 13 d’abril en l’horari habitual de 10 del matí a 14h. Serà doncs una jornada de donació a les portes de la Setmana Santa, ja que l’endemà serà el Diumenge de Rams.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics