Pugen les compravendes d’habitatges a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El ministeri de la Vivenda ha fet públiques les dades sobre el nombre de transaccions immobiliàries a Palafolls durant tot l’any passat.

Durant el 2018 es van fer un total de 105 compravendes d’habitatges tant nous com de segona mà, el que suposa dues transaccions per setmana.

Aquesta xifra suposa un augment del 31,25% respecte el nombre de transaccions respecte un any abans, quan al nostre municipi es van vendre 80 habitatges.

Les dades actuals queden encara lluny de les xifres que es registraven ara fa 14 anys, el 2004, quan cada setmana es feien pràcticament  5 operacions de compra venda a Palafolls. Tot i això el sector es va reactivant i fins i tot s’han començat a fer algunes promocions noves, un fet que feia anys que no passava.

De l’any passat destaquen les 36 transaccions fetes en l’últim trimestre de l’any. La majoria van ser compravendes d’habitatges de segona mà, en 32 casos i només es van fer 4 transaccions d’habitatges nous.

Amb aquest 31.25% d’augment al nostre municipi, Palafolls és on més ha crescut les transaccions dels pobles del nostre voltant.

A Malgrat han augmentat un 27.1%, arribant a les 267 compravendes. A Tordera l’augment es situa per sobre del 25%, amb 233 habitatges venuts. A Pineda  hi ha hagut  prop de 500 compravendes, el que suposa un augment del 24% o a Blanes que l’augment ha estat menor, entorn al 8.5%, amb 537 compravendes fetes l’any passat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics