URGENT

Una atleta palafollenca es prepara pels campionats d’Espanya de Gimnàstica Ritmica

Compartiu aquesta història

La palafollenca Naia Sánchez, de només 9 anys , es va proclamar el passat mes de febrer campiona de Catalunya de gimnàstica rítmica de mans lliures en categoria benjamí. Aquesta victòria li obre les portes ara d’aconseguir el campionat espanyol d’aquesta categoria que es disputarà el proper 3 d’abril a Guadalajara.

Sánchez, que estudia a l’escola Mas Prats, entrena dur preparant-se per aquesta competició. Ho fa 3 hores i mitja, 5 dies a la setmana i amb l’horitzó de guanyar aquest campionat espanyol.

La Naia explica a RP que el seu objectiu és clar; o guanyar o fer podi al campionat pel que presentarà una coreografia basada amb la Pantera Rosa.

La gimnàstica de mans lliures ha de durar entre 70 i 90 segons i ha d’usar l’àrea sencera de la pista on es fa la coreografia. És una disciplina molt vistosa que usa elements acrobàtics  i gimnàstics per pujar la puntuació del jurat.

Sánchez fa 3 anys que entrena en aquesta disciplina de gimnàstica artística i actualment forma part del club Ritmica Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics