URGENT

Malgrat estrena la seva Fira de Cervesa Artesana

Compartiu aquesta història

Sota el nom de “Malgrat Birra”, demà dissabte arriba la primera edició de la fira de cervesa artesana de Malgrat de Mar.

La Reigdoria de Promoció Econòmica i Desencolupament Econòmic d’aquest municipi veí ha organitzat aquest esdeveniment, que comptarà amb botiga al carrer i també amb els ja clàssics food trucks per cobrir la part gastronòmica.

Segons ha informat el consistori malgratenc, la fira s¡’ubicarà al carrer del Carme i a les Peixeteries Velles des de les 11 del matí a les 11 de la nit, i acollirà un total de 4 petits productors de cervesa artesanal de proximitat.

Es tracta d’una sector en creixement, especialment en els darrers anys, amb especial importància a Catalunya, on amb els anys s’ha multiplicat l’oferta d’aquest producte en la seva vessant artesana.

A banda de l’activitat contínua de la fira, l’esdeveniment taqmbé comptarà amb una master class amb tast de cervesa i maridatge, que tindrà lloc al punt de la 1 del migdia i amb places limitades.

Segons dades de l’informe “Estat de la Cervesa Artesana 2016”, publicat pel Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural, si se suma tota la producció de les cerveseres catalanes artesanes l’any 2016, aquesta dona una xifra de es 3 milions de litres elaborats.

A la vegada, des de 2012 s’ha pogut observar un creixement continuat del 40% anual; en 4 anys s’ha multiplicat per gairebé 4 la producció del sector.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics