URGENT

Resultats de cara i creu pel bàsquet palafollenc

Compartiu aquesta història

El passat cap de setmana va ser una jornada de victòries pels sots-25 i sots-21, així com pel Cadet Groc, però no tant bona pels Juniors B i C, el Cadet Negre i pel Sènior, que van perdre.

El Sènior era un dels equips que jugava a casa ahir diumenge, i s’enfrontava contra la UE Ripoll, equip que va mostrar-se molt superior en durant tot el partit, dominant tots els quarts i donant poques opcions als palafollencs. El partit va acabar amb un resultat final de 45 a 77.

L’altra cara de la moneda la van tenir els equips del sots-25 i sots-21, que van endur-se la victòria en els seus respectius partits.

El sots-25 jugava a casa contra el Torroella, ahir diumenge al matí, i va aconseguir el triomf d’un partit disputat i amb un marcador que no va deixar massa distància entre els dos rivals, arribant a una diferència de només 2 punts al final del primer i del tercer quart.

Finalment, l’equip palafollenc va acabar imposant-se per un resultat de 70 a 64.

Un resultat similar va obtenir el sots-21, que jugava a la pista del CB Olot dissabte al vespre. L’equip va sortir victoriós d’un enfrontament disputat especialment durant la primera part.

A partir del tercer període, però, els palafollencs van començar a distanciar-se dels olotins i van aconseguir la victòria per 59 a 71.

Els dos equips del Júnior, per la seva banda, no van tenir la sort de cara aquest cap de setmana. L’equip del B viatjava a Badalona dissabte a la tarda per enfrontar-se contra el Sant Andreu Natzaret B, equip que no els va posar les coses fàcils.

El partit va estar dominat principalment pels locals, i el Palafolls va acabar perdent de 10 punts, 92 a 82.

Derrotat també va perdre el Júnior nivell C, que es desplaçava fins a Barcelona per jugar contra Sant Ignasi, també dissabte a la tarda. L’equip local va dominar sense massa problemes un partit complicat pels palafollencs, que van acabar caient derrotats 60 a 39.

Per la seva banda, els Cadets van protagonitzar una jornada de cara i creu. L’equip del Cadet Groc jugava dissabte al vespre contra el Círcol Catòlic Badalona, i va aconseguir la victòria per 56 a 69. L’altra cara de la moneda va ser pel Cadet Negre, que va caure a casa de la UB Mir de Montcada i Reixach per 55 a 42.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics