Resultats de cara i creu pel bàsquet palafollenc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat cap de setmana va ser una jornada de victòries pels sots-25 i sots-21, així com pel Cadet Groc, però no tant bona pels Juniors B i C, el Cadet Negre i pel Sènior, que van perdre.

El Sènior era un dels equips que jugava a casa ahir diumenge, i s’enfrontava contra la UE Ripoll, equip que va mostrar-se molt superior en durant tot el partit, dominant tots els quarts i donant poques opcions als palafollencs. El partit va acabar amb un resultat final de 45 a 77.

L’altra cara de la moneda la van tenir els equips del sots-25 i sots-21, que van endur-se la victòria en els seus respectius partits.

El sots-25 jugava a casa contra el Torroella, ahir diumenge al matí, i va aconseguir el triomf d’un partit disputat i amb un marcador que no va deixar massa distància entre els dos rivals, arribant a una diferència de només 2 punts al final del primer i del tercer quart.

Finalment, l’equip palafollenc va acabar imposant-se per un resultat de 70 a 64.

Un resultat similar va obtenir el sots-21, que jugava a la pista del CB Olot dissabte al vespre. L’equip va sortir victoriós d’un enfrontament disputat especialment durant la primera part.

A partir del tercer període, però, els palafollencs van començar a distanciar-se dels olotins i van aconseguir la victòria per 59 a 71.

Els dos equips del Júnior, per la seva banda, no van tenir la sort de cara aquest cap de setmana. L’equip del B viatjava a Badalona dissabte a la tarda per enfrontar-se contra el Sant Andreu Natzaret B, equip que no els va posar les coses fàcils.

El partit va estar dominat principalment pels locals, i el Palafolls va acabar perdent de 10 punts, 92 a 82.

Derrotat també va perdre el Júnior nivell C, que es desplaçava fins a Barcelona per jugar contra Sant Ignasi, també dissabte a la tarda. L’equip local va dominar sense massa problemes un partit complicat pels palafollencs, que van acabar caient derrotats 60 a 39.

Per la seva banda, els Cadets van protagonitzar una jornada de cara i creu. L’equip del Cadet Groc jugava dissabte al vespre contra el Círcol Catòlic Badalona, i va aconseguir la victòria per 56 a 69. L’altra cara de la moneda va ser pel Cadet Negre, que va caure a casa de la UB Mir de Montcada i Reixach per 55 a 42.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics