Blanes valora positivament l’èxit de la Jornada Participativa del nou Pla Local de Joventut

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Ara fa una setmana, l’Ajuntament de Blanes i l’Àrea de Joventut van celebrar una primera jornada oper continuar amb la redacció del que ha de ser el nou Pla Local de Joventut del municipi.

Segons ha informat l’Ajuntament, més d’un centenar de joves van passar per aquesta jornada, duta a terme a l’Espai Morralla, i en què es van formular diverses propostes, suggferiments i també es van realitzar activitats de caràcter lúdic.

La intenció, segons el consistori, era poder recollir les propostes dels joves, en una jornada participativa que es va iniciar al matí amb dinàmiques de presentació i el treball de les idees per grups.

Després de dinar, la jornada es va centrar en la part més lúdica, amb actuacions de batalles de galls, en què hi participaven alguns dels mateixos joves, i es va tancar amb una batucada a càrrec del grup de percussió dels Diables Sa Forcanera de Blanes.

Segons informa l’Ajuntament, per a la realització del ‘Pla Local de Joventut’ es va crear un grup promotor encarregat d’impulsar-lo, i del qual en formen part les tècniques de l’Àrea de Joventut, el regidor d’aquesta àrea i diversos joves del municipi.

Com a punt de partida es va fer una trobada amb tècnics i tècniques de diverses àrees de l’Ajuntament de Blanes que tenen incidència o tracten amb jovers de la vila, per tal de recollir les primeres idees bàsiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics