L’Amateur empata i escala a la classificació i el Juvenil goleja a plaer

Imatge del partit. CD Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La passada jornada ha tingut resultats positius pels dos equips palafollencs, que han aconseguit sumar punts en els seus respectius enfrontaments.

L’Amateur A venia de perdre l’anterior jornada contra el Malgrat i de diversos partits enclavat en la derrota, i aquest dissabte l’equip viatjava a Calonge per intentar recuperar les bones sensacions.

El partit va tenir una primera part sense gols, i el marcador el va encetar la UE Calonge al minut 54. El resultat d’1 a 0 es mantindria durant pràcticament mitja hora, però el Palafolls va saber reaccionar.

Al minut 83 Sergi Montoro marcava el gol de l’empat a 1, un resultat que acabaria establint-se com a definitiu i que permet als palafollencs sumar un valuós punt i escalar a la 15a posició, que ocupen amb 18 punts.

Encara millor li van anar les coses a l’equip juvenil, que va golejar amb contundència a l’Hostalric al Palastàdium aquest dissabte a la tarda per 5 a 0.

El primer gol va ser matiner –va arribar al minut 4- i va ser obra de Adrià Agell, autor del segon gol al minut 22.

Un minut més tard, Mark Álvarez va marcar el tercer gol, i a la mitja hora de partit Alex Fernandez marcava el quart pel Palafolls.

El darrer gol tornaria a ser obra de Mark Álvarez, que aconseguiria establir el 5 a 0 definitiu. El resultat permet al Juvenil escalar una posició, i ara és 6à amb 22 punts, empatat amb el Farners, que se situa just per sobre seu a la taula.

Radicalment diferent va ser el panorama de l’equip Cadet, que sortia escaldat del camp de l’Sporting Vidrerenca, on va perdre 8 a 1.

Tot i que l’únic gol dels palafollencs va ser el que va encetar el marcador del partit al minut 15, obra d’Iker Rodríguez, els vidrerencs van ser superiors i van aconseguir endur-se una contundent victòria.

El Cadet continua en 6a posició amb 28 punts, empatat amb el Blanes.

En futbol sala, l’equip de la Segona Divisió del San Luis va aconseguir imposar-se per 8 a 4 a casa contra el Vidreres, i es consolida a la primera plaça de la lliga amb 25 punts, 4 més que el Fontcoberta, que és segon.

Per la seva banda, l’equip femení de Segona Divisió va caure derrotat per 5 a 1 a casa de l’IES Manuel Blancafort de la Garriga. El gol d’honor de les palafollenques va ser obra de Noemí Mañé al minut 27.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics