URGENT

Malgrat porta a aprovació el seu nou pla de joventut i el seu programa d’actuació en habitatge

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda el consistori malgratenc celebra sessió ordinària amb 16 punts a l’ordre del dia. Entre ells hi destaquen dos que fan referència a polítiques properes en matèria de joventut i d’habitatge.

El govern quatripartit porta a aprovació el seu nou Pla de Joventut pels propers tres anys, del 2019 al 2022.

Es tracta del document que ha de guiar les noves polítiques de joventut que s’impulsin des del municipi i genera el marc d’actuació propera i transversal en qualsevol política juvenil.

També es portarà al plenari el nou  Pla d’Actuació Municipal d’Habitatge de l’Ajuntament de Malgrat. Aquests plans són un instrument de planificació no reglada que serveix als consistoris per definir les polítiques prioritàries en temes de vivenda així com fer una programació de les actuacions a realitzar en aquest àmbit al municipi. Aquest programa malgratenc té un termini de vigència de 4 anys i planteja actuacions a fer per millorar l’accès a l’habitatge, evitar la pobresa habitacional, entre d’altres.

Aquest nou pla revisa i actualitza el ple local d’habitatge aprovat pel consistori malgratenc l’any 2007, abans de l’esclat de la bombolla immobiliària.

Un altre dels punts del ple d’avui preveu aprovar el Pla d’Igualtat intern de l’Ajuntament de Malgrat i l’aprovació d’un reglament  de l’ús dels edificis i les instal·lacions educatives de titularitat municipal.

També es tractarà una moció de la CUP que demana la redacció d’un protocol d’actuació  contra les actituds,  agressions o comportaments masclistes amb component  de gènere en espais públics a Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics