URGENT

Cap de setmana amb dansa i Singulars al teatre

Compartiu aquesta història

El cap de setmana de Rams, previ a la Setmana Santa i a la Festa Petita de Palafolls, arriba amb dues propostes culturals al teatre municipal. La primera aquest vespre a quarts de 9 amb nova sessió de dansa dins la programació estable d’aquest equipament.

Aquest vespre es podrà veure dalt de l’escenari del teatre una mostra de dansa de la Companyia Esbart Sant Cugat, que presentarà el seu espectacle De peus a terra. Es tracta del cos de ball professional de l’esbart que ofereix un espectacle allunyat del tradicional esbart . Ho explica Federico Francesch, programador cultural del teatre.

I demà dissabte, l’escenari està reservat per la segona sessió del cicle Singulars que demà ofereix un doble concert. El cartell del segon dia del Singulars inclou la jove promesa Sandra Bautista, guanyadora del Sona Nou l’any passat,  i a Katherine Sheng, una cantant originària de Malàisia que porta anys vivint a Barcelona, com explica Joaquim Albert, membre de Bang Cultura, organitzadors del Singulars.

El cicle Singulars, que arriba a la seva 5a edició, descansarà la setmana que ve, però tornarà l’últim dissabte de mes amb la seva última proposta per aquest any i plat fort de l’edició, amb l’actuació de Clara Peya, que és a punt d’exhaurir entrades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics