Desfeta de l’Amateur A contra el Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La jornada d’aquest cap de setmana ha estat complicada pel primer equip del CD Palafolls, que ha perdut per golejada contra el Blanes, líder de la lliga del grup 16 de Tercera Catalana.

El partit, jugat dissabte a la tarda al Palastàdium, va estar dominat en tot moment pels blanencs, que encetaven el marcador al minut 10 i que acbarien derrotant als palafollencs per 0 gols a 4, els dos últims marcats en els darrers compassos de partit.

Aquesta derrota fa caure a l’Amateur A de la 15a a la 17a posició, que ocupa amb 18 punts, després que els seus immediats perseguidors fins aquesta jornada, l’Arbúcies i el Sant Antoni, guanyessin els seus respectius enfrontaments aquest cap de setmana.

Radicalment diferent va ser el resultat que va obtenir l’equip Cadet, que també jugava a casa però que ho feia contra el Sant Hilari-Font Vella.

Els palafollencs van imprimir un contundent resultat de 12 a 2 en un partit en què no van deixar opcions als visitants, i en què Julen Scotti va firmar fins a 5 gols i Zakaria Rouimi va l’autor de 4 gols més. Baraza, Bel i Samper van completar la golejada.

Amb aquest resultat, els cadets continuen en 6a posició, ara amb 31 punts.

En pàgina de futbol sala, el primer equip del San Luis jugava a casa del Lloret Esportiu 2012 aquest dissabte, i va aconseguir imposar-se amb autoritat amb un marcador d’1 a 7, amb hat trick de Daniel Sánchez.

El resultat d’aquest partit consolida als palafollencs al capdamunt de la classifcació, que lideren amb 28 punts, 4 més que Fontcoberta, segon classificat.

Un resultat similar va obtenir l’equip la primera divisió Juvenil, que guanyava 7 a 2 a casa també contra el Lloret Esportiu 2012, en un partit jugat dijous al vespre.

Els palafollencs continuen en 4a posició, ara amb 43 punts.

Per la seva banda, l’equip Femení de Segona Divisió també va guanyar amb autoritat aquesta passada jornada. Ho va fer per 0 a 4 contra el Pura Brasa Racing Pineda, amb gols de Naiara Naranjo i Lídia Fernández, i amb un gol en pròpia porteria de les locals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics