URGENT

El vent que gronxa les espigues, el llibre de regal de l’Ajuntament aquest Sant Jordi

Compartiu aquesta història

Com ja ve sent tradicional, el consistori palafollenc ha editat un llibre per aquesta propera jornada de Sant Jordi. Enguany, però, no es tracta d’un dels treballs de recerca dels estudiants palafollencs, sinó l’obra literària “El vent que gronxa les espigues” de la palafollenca Montserrat Ribas.

Es tracta d’una novel·la curta on l’autora retrata la vida en un mas qualsevol durant la dècada dels 80 del segle passat.

La trama es desenvolupa en un cicle complet al camp barrejat amb una història d’amor. Ho explica la Montserrat Ribas, l’autora del relat.

Aquesta obra és la segona que escriu Ribas, després del temps de la Solitud, i es repartirà gratuïtament a l’Ajuntament a partir de la setmana que ve.

Segons Ribas la història de la novel·la no passa a Palafolls, tot i que podria ben bé ser l’emplaçament de la trama, pel llegat  pagès de la nostra vila.

El vent que gronxa les espigues es presentarà el proper dimarts, dia de Sant Jordi, a la plaça del Fòrum Palatiolo, coincidint amb les parades i l’activitat pròpies de la diada de Sant Jordi. La presentació comptarà amb una lectura de la novel·la per part dels alumnes de català de l’Escola d’Adults del nostre municipi a partir de les 5 de la tarda. En aquest mateix acte ja es podrà recollir exemplars de l’obra de regal de l’Ajuntament editat amb les Edicions del Roig, el paraigües que agrupa la majoria de publicacions del nostre municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics