El temps torna a deslluir la Festa Petita de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més la meteorologia ha tornat ha jugar una mala passada a l’organització de la Festa Petita del nostre municipi. Les baixes temperatures, el vent i la pluja ha deslluït  els actes previstos per la festa i la celebració de l’11è aniversari dels DiablesFolls.

Una celebració que va començar amb una paella popular amb poca participació en part, pel vent i el temps encapotat. El taller dels gegants de mitja tarda va tenir alguns participants, però menys dels que hauria tingut amb una jornada assolellada. On més èxit de participació es va viure va ser durant el correfoc, castell de foc i tabalada dels DiablesFolls i les diferents colles convidades. En parla la regidora de cultura de l’Ajuntament. Montse Rovira.

La nit de concert va començar desengelada, per culpa del temps. De mica en mica, però, amb l’actuació de Tapeo Sound Sistem, l’ambient es va animar fins arribar a les 300 persones a la plaça de Poppi.

L’endemà diumenge, l’única activitat emmarcada en la Festa Petita va ser la xocolatada matinal. Una activitat sense participació. Dels 50 litres de xocolatada previstos només es van repartir poc més de 10, segons la pròpia regidora. Rovira explica que a banda del mal temps, la manca de públic també es deu a que molts palafollencs han decidit passar la Setmana Santa o el diumenge de resurrecció fora del municipi.

L’Ajuntament fa temps que busca una fòrmula que permeti augmentar la participació dels palafollencs a la Festa Petita, una festa sempre lligada amb la Setmana Santa. S’han reduït els dies, concentrat les activitats i buscat la implicació directe de les activitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics