Concerts, teatre i cantata de Sant Jordi aquest cap de setmana al teatre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest vespre Els Berros de la Cort desembarquen al teatre municipal dins la seva programació estable. Es tracta d’una formació única en el panorama de la música medieval actual ja que recuperen i adapten als nostres dies el repertori medieval i renaixentista, amb una sonoritat potent i, sobretot, festiva, en sintonia amb la música folk actual. El grup té una àmplia trajectòria i experiència internacional amb la realització de centenars de concerts i actuacions en viu arreu d’Europa i arriben aquest vespre al teatre de Palafolls a un preu de 5€. En els més de vint anys de trajectòria del grup, la companyia s’ha mostrat sempre molt curosa en la recerca d’una sonoritat i una imatge pròpies, utilitzant instruments d’època també molt presents en la música tradicional catalana.

Demà dissabte serà el torn de la música. Al migdia la Coral Palatiolo oferirà el seu tradicional concert de Sant Jordi, però enguany al teatre. La coral palafollenca, amb una 20a de veus, oferirà un repertori de cançons tradicionals catalanes. David Martínez és el director de l’Escola de Música de Palafolls.

I al vespre Clara Peya tancarà l’edició d’aquest 2019 del Singulars. Peya arribarà a Palafolls després d’haver començat l’any rebent el reconeixement de la crítica dels Premis Enderrock al millor disc de l’any per Estómac, i havent rebut també un dels Premis Nacionals de Cultura d’aquest 2019. Quim Albert, programador de Bang Cultura, ho explica a RP.

Clara Peya és doncs un dels plats forts de l’edició d’enguany del Singulars que demà abaixarà el teló de la seva 5a edició.

I diumenge arribarà el teatre amb “En Narcís s’ha tornat boig”. Es tracta d’una obra del palafollenc Lluís Moner i el Fòrum pel Teatre i la Cultura de Tordera que arriba al teatre municipal de Palafolls diumenge a les 7 de la tarda. Les entrades són a un preu de 5€ i es poden comprar al MiD i a taquilla del teatre, el mateix dia una hora abans  de l’espectacle.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics