URGENT

En marxa una nova jornada d’eleccions generals

Compartiu aquesta història

A aquesta hora obren els col·legis electorals arreu de l’Estat, i també a Palafolls, en un diumenge 28 d’abril d’eleccions generals.

Aquest cop, al nostre municipi hi ha 6961 persones cridades a votar aquest diumenge, una xifra lleugerament superior als darrers comicis d’ara fa 3 anys.

El col·legi electoral que més votants pot acollir és l’escola de les Ferreries, on estan cridats a votar els habitants del centre de Palafolls, el barri de Santa Maria i algunes urbanitzacions.

En aquesta convocatòria, però, aquest centre escolar té dos espais de votació. Per una banda el gimnàs de l’escola i, aquest cop també, el menjador. A les Ferreries hi ha 7 meses amb 4419 persones amb dret a vot.

També tornen a ser centre de votació l’antiga fàbrica El Foroll, al barri de Sant Lluís, on hi haurà 2 meses amb 1615 possibles votants, així com també són col·legi les antigues escoles de Sant Genís, amb 927 persones inscrites.

Els col·legis electorals estaran oberts fins al punt de les 8 del vespre. En aquell moment, es tancaran les votacions i començarà el recompte de vots.

A partir d’aquella hora, RP us oferirà un programa especial per seguir en directe els resultats locals de l’escrutini, que s’aniran seguint en paral·lel als generals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics