URGENT

ERC guanya les Generals a Palafolls

Compartiu aquesta història

El nostre municipi va registrar ahir la 4a millor participació en unes eleccions al Congrés i Senat espanyols amb un 78%, només superat per les primeres eleccions dels anys 77 i 82 i per les primeres que va guanyar Aznar l’any 1996.

Seguint la tendència de la resta de Catalunya, ERC es va imposar al nostre poble amb un 24.1% dels vots emesos a la jornada d’ahir a PLF. En total va recollir 1302 vots de palafollencs. Els republicans es van imposar en 2 dels tres col·legis electorals del nostre poble; al centre i a Sant Genís, i va ser la tercera força a Sant Lluís.

En el programa especial de seguiment de l’escrutini, el  líder de la formació a Palafolls i cap de llista a les properes municipals, Francesc Alemany, assegurava sentir-se satisfet amb els resultats. Alemany recorda que és la primera vegada que ERC guanya unes eleccions generals a casa nostra.

Els republicans han pujat en un 80% els vots aconseguits fa tant sols 3 anys a les últimes eleccions generals, quan al nostre municipi va guanyar En Comú Podem.

ERC ha guanyat també les eleccions al Senat a Palafolls. Raül Romeva va ser el candidat més votat al nostre poble amb un 31% dels sufragis. El segon candidat més votat va ser Ana Surra, també d’ERC amb un 25%.  El tercer nom més votat ha estat, en aquest cas, pel socialista Manel Cruz.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics