Comencen les preinscripcions al Casal d’Estiu d’enguany

Casal d'Estiu de Palafolls. Aj. PLF

Fins el proper dia 10 de maig es pot demanar plaça per participar d’una nova edició del Casal d’Estiu Municipal de Palafolls.

Per demanar plaça al casal cal complimentar el full de preinscripció de forma telemàtica o bé presencialment a la OAC de l’Ajuntament. Per aquest tràmit no cal més documentació, ja que aquest procés serveix per dimensionar les necessitats i demandes dels palafollencs entorn a aquest servei. Amb la demanda de places es podrà adequar l’oferta  del casal d’enguany que es farà a les instal·lacions de Les Ferreries. El casal, gestionat per la Fundació Pere Tarrés, tindrà com a eix temàtic el circ i totes les activitats proposades giraran entorn a aquesta temàtica.

El període d’inscripció s’ha iniciat avui, just després de la reunió que es va fer ahir per tal d’explicar com funcionarà el nou casal d’estiu municipal. Un casal que presenta algunes novetats destacables.

La primera és que es varia l’horari habitual del casal. Al matí es farà igual de 9 a 13h, mentre que el torn de tarda  enguany passarà a ser de 3 a 6 amb la voluntat d’adequar l’oferta a les necessitats dels pares i mares i fer-la més similar als horaris del curs escolar.

Una altra novetat és que només s’ofertarà el torn de tarda al mes de juliol, ja que a l’agost no hi havia demanda suficient.

L’altre de les novetats destacades és que el Casal es podrà contractar per quinzenes i no només per mesos sencers. Aquesta mesura vol adaptar-se a la realitat de moltes famílies que no els interessa contractar un mes sencer, ja sigui per vacances familiars o per custòdies compartides.

El servei, si s’assoleix un mínim de places, podria oferir servei d’acollida en diferents horaris per adaptar l’oferta a les necessitats de les famílies.

Un cop acabat el procés de preinscripció es contactarà amb tots els sol·licitants de plaça per tal d’iniciar el procés de matrícula.

 

Podeu consultar tota la informació AQUÍ

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics