El candidat de C’s a Palafolls va participar a la Via Catalana per la Independència

Muñoz , al centre, participant a la Via Catalana l´any 2013. FB

Aquest cap de setmana han circulat per les xarxes socials unes fotografies de Miguel Muñoz, cap de llista de Ciutadans a les properes municipals a Palafolls, participant de la Via Catalana celebrada el 2013 en favor de la independència.

Muñoz , al centre, participant a la Via Catalana l´any 2013. FB

Muñoz va prendre part d’aquesta iniciativa sobiranista a Malgrat de Mar i al costat dels membres de CiU d’aquesta localitat, quan precisament l’ara cap de llista de C’s estava en l’òrbita del partit nacionalista al poble veí.

Muñoz explica que un cop va tornar d’Andalusia, l’any 2013, es va afiliar a Convergència com a ”favor” a la cap de llista de Malgrat Neus Serra, en un moment que la secció local vivia temps complicats. Arran d’aquesta ajuda va participar a la Via Catalana, però sempre en segona fila. De fet, segons explica Muñoz, a finals de setembre, va demanar la baixa de CDC, per “les erràtiques polítiques independentistes” del partit.

Segons Muñoz la distribució d’aquestes fotografies a falta d’un mes per les eleccions municipals responen a un intent de desgastar la seva candidatura a les municipals. En aquest sentit apunta a Nosotros com la candidatura que està distribuint aquestes fotografies i informacions. Tot i això assegura que C’s és conscient i coneixedor de tota la història abans de la seva afiliació al partit i lamenta els intents de desprestigi de la seva imatge.

Es dona el cas que no és l’única foto d’un membre de la candidatura dels taronges a Palafolls participant de la Via Catalana del 2013, tot i que Muñoz li ha tret importància.

Muñoz va començar en política al PP de Malgrat de Mar on havia de ser cap de llista a les eleccions del 2007. Després de donar-se de baixa del partit va marxar a viure a Andalusia i en tornar es va afiliar durant uns mesos de CDC. Finalment va tornar a flirtejar amb els populars a Malgrat i Palafolls, fins que fa un any va fer el salt a C’s,

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics