Convocatòria oberta per la 12a edició del Premi de Treballs de Recerca – 2n Memorial Daniel López

Compartiu aquesta història
Alguns dels treballs publicats: “Reconstrucció històrica del Castell de Palafolls” i “L’agricultura a Palafolls, abans i ara” . Aj. Palafolls

Aquest setmana s’ha obert la convocatòria per participar en l’edició d’enguany de la iniciativa, que s’obre a tot tipus de disciplines. En aquest sentit, tal i com ha informat l’Ajuntament, s’hi poden presentar treballs d’investigació relacionats amb la realitat social, cultural, agrícola, forestal, flora i fauna, coneixement del territori, industria local, artística i històrica del municipi de Palafolls, així com també treballs de temàtica lliure.

Enguany, entre les novetats d’aquesta nova edició, destaca el fet que la convocatòria es destina a l’alumnat que estigui cursant el 2n de Batxillerat a l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls, així com també que els treballs guanyadors passaran a estar a disposició de la població a la biblioteca Enric Miralles.

Anna Rovira és tècnica d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

La convocatòria d’aquesta nova edició del Premi de Treballs de Recerca permet presentar treballs corresponents al present curs 2018-2019, i marca com a data límit de presentaicó de treballs el proper divendres 10 de maig.

Tal i com informa el consistori, els projectes s’han de presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana en paper escrit, mida DIN-A4, amb una enquadernació o sistema de lligat de folis que permeti una correcta manipulació, així com també cal presentar-lo en format PDF, en suport de CD o USB.

Els treballs s’han de presentar tancats en un sobre i adjuntant una instància en la qual només s’hi exposarà el títol del treball i on es demanarà participar en la convocatòria.

L’Ajuntament impulsa aquests premis amb la intenció de donar suport i incentivar a recerca que fan els alumnes de l’Institut.

El Premi de Treballs de Recerca – Memorial Daniel López premiarà també aquest cop amb 3 premis. El primer serà de 500 euros; el segon, de 300 euros, i el tercer premis atorgarà 200 euros.

A banda, tots els alumnes participants en el concurs rebran un diploma acreditatiu conforme han format part de la convocatòria.

El lliurament de premis es farà el dijous 20 de juny al Teatre de Palafolls en el marc dels actes de final de curs dels centres educatius del nostre municipi.

Els interessats poden consultar tota la informació de les bases del concurs a la web municipal, www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.