Malgrat presentarà el projecte de remodelació de la plaça Fèlix Cardona després de les eleccions del maig

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps

L’Ajuntament de Malgrat ha anunciat que presentarà la proposta de millora de la plaça de Fèlix Cardona del barri de Malgrat de Nord després de les eleccions municipals del 26 de maig.

Serà, de fet, entre els comicis i el 15 de juny, quan el consistori presentarà públicament a les veïnes i veïns d’aquyest barri malgratenc la proposta de remodelació de la plaça, que recollirà les idees i millores aportades i votades en el procés de participació ciutadana, celebrat entre febrer i març.

Segons l’Ajuntament, d’aquesta manera es vol posar fil a l’agulla al projecte de millora de la plaça de Fèlix Cardona, encarregant ara un estudi topogràfic de l’espai, amb el qual es començarà a redactar el projecte de remodelació que recollirà les propostes fetes i votades per les veïnes i veïns de Malgrat Nord que van prendre part en el procés participatiu.

Després de les votacions, es va arribar a la conclusió que el veïnat ha preferit l’activitat de descans per a la plaça, seguida de les zones de jocs infantils i per últim les zones de passeig.

Segons el consistori malgratenc, els resultats d’aquesta priorització, sumats als del taller de debat, indiquen que l’escenari de futur sorgit del procés participatiu és que els participants volen que la plaça de Fèlix Cardona sigui una plaça dedicada majoritàriament al descans i als jocs infantils orientada també a l’activitat de passeig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics