URGENT

El MiNiMaL segueix diumenge amb Ubuntu, el duet de Sandra Sangiao i Mattia Schirosa

Compartiu aquesta història

El cicle de música segueix aquest cap de setmana amb més propostes amb la proximitat i la singularitat com a bandera.

Després de l’actuació de Clàudia Cabero a la Biblioteca Enric Miralles, el passat cap de setmana, el MiNiMaL es deplaça aquest diumenge cap a una nova ubicació de Palafolls.

En aquest cas, serà al Casal de la Dona, que es convertirà en l’escenari de la proposta musical que hi portarà el duet Ubuntu, format per Sandra Sangiao i Mattia Schirosa.

Segons expliquen els responsables del cicle, l’espectacle dels dos músics estarà format per versions provinents de llocs tant diversos com Iraq, Grècia, Macedònia, Líban o Albània, així com també de Catalanya, Galícia i altres parts de la península.

A partir del variat repertori amb què compten –format per una trentena de cançons- els músics volen interactuar amb el públic per, d’aquesta manera, anar configurant el concert.

La proposta de Sangiao i Schirosa, que tindrà lloc a les 6 de la tarda, representa l’equador del MiNiMaL d’enguany, que tancarà edició la setmana vinent amb la formació UNA, que actuarà el diumenge 19 a Sant Genís de Palafolls.

El Casal de la Dona serà protagonista aquest diumenge per una altra proposta cultural. En aquest cas, la que portarà la companyia teatral La Quarta Finestra. Serà amb l’obra “Consejo de Familia”, escrita per Cristina Clemente.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics