La Quiniela deixa 675.000€ a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En la Quiniela futbolística d’aquest cap de setmana hi ha hagut dos encertants del ple al 15 que cobraran, cada un, més de 675 mil €. Un d’aquests encertants va segellar la butlleta a l’administració de loteries número 2 de Palafolls, situada al carrer Mas Pinell del nostre municipi, a Sta. Maria.

Feia temps que la loteria o la Quiniela no deixava premis tant importants a la nostra vila, i aquesta 56a jornada de lliga de la temporada 18-19, ha deixat un bon pessic a una butlleta amb el ple al 15 als resultats del cap de setmana.

Es tracta a més d’un premi acumulat, pel que guanya el corresponent al ple al 15 i també els més de 67 mil € del premi de 14, és a dir que al final s’embutxacaRÀ 675 mil € juntament amb un altre encertant de Madrid, que cobrarà la mateixa quantitat.

L’afortunat o afortunada pot anar al seu banc amb la butlleta premiada. A la sucursal li validaran el premi i li faran efectiu els 675 mil€ de premi. Ho explica la Marta Gómez responsable de l’administració de loteries.

Tot i que la Quiniela ha deixat pessics importants a Palafolls és la primera vegada que dona un ple al 15 i una quantitat tant important.

 

Ahir també hi va haver 7 encertants de 14 resultats a la Quiniela, que s’emportaran poc més de 67 mil€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics