URGENT

La Quiniela deixa 675.000€ a Palafolls

Compartiu aquesta història

En la Quiniela futbolística d’aquest cap de setmana hi ha hagut dos encertants del ple al 15 que cobraran, cada un, més de 675 mil €. Un d’aquests encertants va segellar la butlleta a l’administració de loteries número 2 de Palafolls, situada al carrer Mas Pinell del nostre municipi, a Sta. Maria.

Feia temps que la loteria o la Quiniela no deixava premis tant importants a la nostra vila, i aquesta 56a jornada de lliga de la temporada 18-19, ha deixat un bon pessic a una butlleta amb el ple al 15 als resultats del cap de setmana.

Es tracta a més d’un premi acumulat, pel que guanya el corresponent al ple al 15 i també els més de 67 mil € del premi de 14, és a dir que al final s’embutxacaRÀ 675 mil € juntament amb un altre encertant de Madrid, que cobrarà la mateixa quantitat.

L’afortunat o afortunada pot anar al seu banc amb la butlleta premiada. A la sucursal li validaran el premi i li faran efectiu els 675 mil€ de premi. Ho explica la Marta Gómez responsable de l’administració de loteries.

Tot i que la Quiniela ha deixat pessics importants a Palafolls és la primera vegada que dona un ple al 15 i una quantitat tant important.

 

Ahir també hi va haver 7 encertants de 14 resultats a la Quiniela, que s’emportaran poc més de 67 mil€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics