Nosotros proposa la creació d’un espai hoteler i l’arribada de grans empreses 

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir el convidat a l’entrevista política va ser el candidat de Nosotros Óscar Bermán, qui va criticar les polítiques econòmiques del govern.

En aquest sentit Bermán va proposar una rebaixa generalitzada dels impostos a Palafolls. Una rebaixa, però, que no hauria d’afectar als ingressos del consistori ja que  preveu l’arribada d’empreses que facturen més d’1 milió d’euros i per tant paguen l’impost d’activitats economiques. Bermán assegura estar en converses amb un grup inversor per instal·lar un complex hoteler de 4 i 5 estrelles , rere el Marineland, i la instal·lació d’una gran empresa, amb una facturació de 12 milions d’euros, a Can Baltasar.

Bermán va recordar que apostar pr grans empreses deixa més diners a l’Ajuntament que no pas les petites i mitjanes empreses i critica la política de promoure empreses logístiques amb poca repercussió al municipi.

Bermán va anunciar la intenció de crear un espai familiar amb barbacoes i zones infantils i la posa en marxa d’una escola municipal de pilots de motocross.

Tot i que el partit és nou, el seu candidat és el cap de llista més veterà dels que es presenten en aquestes eleccions municipals. Nosotros confia que els ciutadans dispoitaran la confiança en Óscar Bermán i en el seu programa electoral. Ho deia la número 2 de la candidatura, Adriana Velandia, al debat d’ahir.

Velandia va criticar als ocupes a qui va apuntar com a responsable de l’increment de la seguretat i dels delictes dels últims temps a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics