URGENT

El PSC d’Amor intentarà obtenir la quarta victòria consecutiva a les municipals de Pineda

Compartiu aquesta història

El municipi de Pineda de Mar compta amb un total de 8 candidatures que es concorreran a les eleccions municipals del 26 de maig.

El PSC, actualment al govern, vol intentar revalidar l’alcaldia de Xavier Amor, que repeteix com a candidat a l’alcaldia pels socialistes. En la darrera contesa electoral, l’any 2015, el partit va obtenir 10 regidors, quedant-se a un representant de la majoria absoluta i guanyant per tercera vegada consecutiva les municipals a Pineda.

ERC, segona força amb 5 regidors al consistori, es presenta amb Mònica Palacín encapçalant la llista electoral, i la coalició En Marxa-Junts per Catalunya presenta a Noemí Llorens com a alcadable. Actualment, l’antiga CiU té 2 regidors al consistori, que van servir per fer alcalde al socialista Xavier Amor després d’un pacte posterior als comicis.

El PP, per la seva banda, amb 1 regidor a l’Ajuntament pinedenc, es presenta amb Diego Sánchez com a candidat, i Pineda Sí Pot, també amb 1 regidor al ple, es reconverteix ara en Pineda en Comú, amb Marcos Ortega encapçalant la llista.

A la cursa per l’alcaldia de Pineda també s’hi presenten Ciutadans, amb Javier Lacruz com a alcaldable; Vox, amb David Rojas, i Units per Avançar, que compta amb Joan March com a cap de llista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics