URGENT

El PSC planteja fer pisos socials i noves zones d’estacionament a Sant Lluís

Compartiu aquesta història

La manca d’aparcament és un dels problemes més evidents dels barris de Palafolls. Els socialistes són conscients d’això i proposen la creació de noves zones destinades a l’estacionament de vehicles. El PSC va presentar a Sant Lluís i a Sta. Maria la seva promesa d’ampliar l’espai per l’estacionament de vehicles. En aquest sentit van especificar que aquestes noves àrees estarien ubicades, d’una banda al voltant Forroll, i una altre al carrer Sant Ramon, allà on ara s’hi estaciona de forma improvisada.

Una altra de les propostes dels socialistes per a Sant Lluís és la construcció d’uns nous habitatges socials de lloguer. Serien com els últims promoguts per l’Ajuntament prop del pipican i gestionats per la mateixa empresa especialitzada.

Els socialistes emfatitzen sobre la realitat de les seves propostes i asseguren que tothom parla del què, però ningú explica com ho farà.

L’actual alcalde de Palafolls, Valentí Agustí va lamentar que alguns partits carreguin sobre els seus 36 anys d’alcaldia i recorda que molts d’aquests anys han estat amb governs compartits amb altres partits.

Els socialistes demanen poder governar per tal de continuar amb l’orgull de poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics