URGENT

Els partits reparteixen el seu programa electoral casa per casa

Compartiu aquesta història

Per tal de poder decidir per una de les 7 paperetes que aquest diumenge estaran als col·legis electorals, els ciutadans necessiten saber quines són les propostes ofereixen les diferents formacions.

La millor manera és llegir-se els diferents programes electorals. Una tasca que no sempre és fàcil.

Els partits han editat resums que s’envien per correu a cada casa de Palafolls, però hi ha candidatures que han apostat per fer bustiada de llibrets explicatius de propostes agrupades per temàtiques. És el cas del PSC, ERC i Nosotros. Esquerra a més ha elaborat díptics específics per zones com urbanitzacions o barris amb propostes concretes.

Totes les forces tenen, a més, propaganda específica per a parades informatives i altres elements de marxandatge com globus, caramels o, com és el cas d’Esquerra, bosses per a la compra amb el logotip de la campanya.

Ara bé, trobar el programa electoral a les xarxes ja pot ser més complicat.

El PSC aposta per anar desgranant el seu programa en diferents publicacions, vídeos i imatges i des d’avui mateix es pot consultar el seu programa íntegre al seu Facebook.

Esquerra té el programa al seu web. Les xarxes, però, serveixen principalment per presentar els seus candidats i divulgar l’espot de campanya amb les principals propostes.

Palafolls en comú té penjat part del seu programa, bàsicament un resum de les principals propostes. Junts per Palafolls també té les seves propostes programàtiques al seu Facebook amb un enllaç.

Des d’ahir Nosotros també té el seu programa electoral al web específic de la formació a Palafolls, mentre que Ciutadans prefereixen anar oferint tastets concrets de les seves propostes a les xarxes.

El PP no ha fet cap bustiada ni ha donat a conèixer les seves propostes per Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics