URGENT

Carles Puigdemont dóna suport a l’alcaldable de Junts per Palafolls

Compartiu aquesta història

Els membres de la candidatura de Junts per Palafolls va viatjar fa unes setmanes fins a Waterloo per entrevistar-se i veure’s amb l’expresident català Carles Puigdemont. La trobada servia per donar suport a Puigdemont, però a l’hora l’expresident va voler agrair als palafollencs el suport a la causa republicana i donar recolzament a la candidatura de Junts per Palafolls en aquestes municipals.

Aquest missatge s’ha enregistrat en vídeo on es veu Puigdemont al costat del candidat de Junts per Palafolls, Jordi Rubio.

La formació proposa la creació d’un Consell veïnal per fer més transparent i participativa l’administració local,. Asseguren que reglamentaran la iniciativa ciutadana i que la posaran en pràctica. En aquest sentit proposa fer referèndums locals en temes d’especial importància per al municipi.

També impulsaran una ordenança que permeti substituir determinades sancions municipals per serveis a la comunitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics