URGENT

RP ja ho té tot a punt pel debat d’alcaldables al teatre

Compartiu aquesta història

Aquest vespre a, a les 8, està previst que comenci un dels actes principals de la campanya electoral: el debat dels caps de llista que  opten a l’alcaldia de Palafolls.

Els 7 candidats estan convocats al teatre per explicar al públic, que acostuma a omplir el teatre, i també a l’audiència de la ràdio les seves propostes pel Palafolls dels propers 4 anys. La intenció de l’emissora és que el debat serveixi per confrontar idees de model de poble per tal de facilitar als oients la decisió sobre a qui votar aquest proper diumenge, dia de les eleccions municipals.

D’aquesta manera avui podrem escoltar a Dolors Agüera, del PSC, Francesc Alemany, d’ERC, Clara Hidalga de Palafolls en Comú, Miguel Muñoz de Ciutadans, Jordi Rubio de Junts per Palafolls i Óscar Berman, per Nosotros. Per la seva banda el candidat del PP, Santiago Díaz, ha excusat la seva presència per motius d’agenda.

De ben segur, el debat serà l’acte electoral més multitudinari d’aquesta campanya i s’estructurarà en 4 parts diferenciades. Més enllà del minut d’or, on cada candidat demanarà el vot, la trobada d’aquest vespre vol debatre sobre les infraestructures que necessita el nostre municipi, quines cal millorar i previsions de futur.

També vol parlar d’aspectes relacionats amb la ciutadania. En aquest sentit ens fixarem en serveis socials, cultura, seguretat o sanitat entre d’altres.

El debat començarà puntual a les 8 del vespre i el teatre obrirà les seves portes 30 minuts abans per a tots aquells ciutadans que vulguin assistir al debat d’aquest vespre.

La celebració d’aquest debat electoral amb els caps de llista  suposa un ampli desplegament tècnic i humà d’aquesta emissora per apropar la senyal d’una trobada amb 7 convidats. Un desplegament que es repetirà, encara major, diumenge per fer seguiment dels resultats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics