Nosotros es presenta com alternativa al PSC i ERC

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El candidat de Nosotros, Óscar Bermán, va voler situar-se com alternativa als models municipals del PSC i d’Esquerra. Bermán es presenta com el candidat  de les persones amb un model ordenat de poble i que aposta per l’abaixada d’impostos i la creació d’activitat econòmica. Un model que, segons ell, contraposa a la confrontació independentista d’Esquerra i a la continuitat i els problemes de gestió del PSC.

 

Bermán veu un govern local paral·litzat i critica les propostes poc possibilistes de la resta de partits, qua qualifica de Carta als Reis. Nosotros aposta per la instal·lació de grans empreses, d’un complex hoteler a Sant Lluís i d’altres negocis amb els que generar riquesa i llocs de treball, ja que recorda que l’Ajuntament necessita diners per fer les seves inversions.

Bermán recorda que l’Ajuntament ha quedat petit i aposta per canviar la caserna de la policia d’ubicació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics