URGENT

ERC arrasa  i aconsegueix el govern per majoria absoluta

Compartiu aquesta història

Els republicans han estat els grans triomfadors a Palafolls.

Francesc Alemany serà el nou alcalde del nostre municipi on governarà amb tranquil·litat gràcies a la majoria absoluta aconseguida en els comicis d’ahir. Els republicans han  aconseguit 7 dels 13 regidors del consistori palafollenc cosa que permetrà als republicans tirar endavant els seu programa electoral sense la necessitat de pactes.

Esquerra va aconseguir 1850 vots, més del 41% dels vots emesos ahir al nostre municipi. Són 735 vots més que fa quatre anys, quan van aconseguir 4 representants.

Alemany es mostrava satisfet i emocionat durant l’entrevista en el programa especial de RP d’anit des de les Ferreries.

Esquerra es va imposar clarament a Sant Genís, i a Les Ferreries, on va guanyar en 6 de les 7 meses electorals. Només a Sant Lluís els republicans van ser 2n rere el PSC, que va ser la força més votada.

El nou equip de govern municipal serà encapçalat per Alemany i comptarà amb els actuals regidors Susanna Pla i Jordi Villaret i s’estrenaran; Sònia Gonzàlez, Aleix Freixa, Elena Carles i Oriol Jordan.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics