URGENT

La Biblioteca de Blanes enceta aquest vespre la Setmana del Mar

Compartiu aquesta història

El proper dia 8 de juny és el Dia Mundial dels Oceans, i des de la Biblioteca Comarcal de Blanes va sorgir, ara fa 5 edicions, la idea d’impulsar una setmana d’activitats entorn al mar.

La intenció és convertir l’espai en un espai que, més enllà de ser una biblioteca pública, sigui també un espai de consulta de fons de tipus mariner.

La iniciativa va sorgir per part de la directora del centre, Gemma Ciuró, i el pescador Albert Ros, que vivia just davant de la biblioteca i que va morir fa un any, i que havia estat a la vegada un col·laborador molt actiu en el projecte.

Per tot plegat, la Setmana del Mar d’enguany s’ha batejat també com a 1r Memorial Albert Ros.

En parla la mateixa Gemma Ciuró, directora de la Biblioteca Comarcal de Blanes.

Aquest vespre, la Setmana del Mar s’enceta amb la primera de les activitats programades, com és una cantada d’havaneres amb el grup Cabotatge al pati de la Magnòlia. L’acte compta també amb la lectura de petits fragments de l’obra “Una pesquera molt especial”, del mateix Albert Ros.

Per altra banda, demà dimecres, la iniciativa segueix amb una activitat emmarcada en el programa Nascuts per Llegir. Serà amb l’hora del conte “El concert més petit”, a càrrec d’Alquímia Musical.

La Setmana del Mar d’enguany a la Biblioteca Comarcal de Blanes tenia també previst incloure una altra activitat, en aquest cas una exposició per part de la Diputació de Barcelona, però que finalment s’ha ajornat pel proper 14 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics