URGENT

Els alumnes de 3r A de les Ferreries guanyen la final del concurs “El gust per la lectura”

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda, el grup de 3r A de l’escola les Ferreries de Palafolls s’ha proclamat guanyador de la final del concurs “EL gust per la lectura”, celebrat a Barcelona aquesta tarda.

La vintena d’alumnes del curs, acompanyats de la seva tutora, Raquel Carbó, han rebut amb molta satisfacció i alegria el veredicte del jurat del certamen, que ha valorat com a guanyador el seu treball amb el llibre “El viatge”, sobre la realitat de les persones refugiades.

Els alumnes havien de treballar amb la lectura d’aquest llibre il·lustrat i havien d’elaborar un escrit amb el que els han evocat les il·lustracions.

Raquel Carbó, tutora de 3r A de les Ferreries, ha explicat a aquesta emissora que estan molt contents d’haver rebut el premi, el qual no s’esperaven, i valora molt positivament el conjunt del projecte.

El premi ha guardonat amb una samarreta, un llibre i un diploma per cada infant de la classe, així com també un premi en metàl·lic de 500 euros per l’escola per a la compra de llibres.

La tutora del curs de 3r A explica que el projecte properament també es posarà a l’abast de qui el vulgui gaudir.

A banda del grup guanyador, al concurs “El gust per la lectura” també s’hi va presentar el grup de 3r B, dins d’una altra modalitat del certamen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics