Més de la meitat de palafollencs escolten Ràdio Palafolls

Moment de l'entrevista a Ràdio Palafolls a Jordania Gutiérrez, Jordi Pratsevalls i Maierli del Socorro (d'esquerra a dreta). RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui fa 14 anys, l’11 de juny de 2005,  es tornava a posar en marxa l’emissora municipal de Palafolls. Ho feia després d’any aturada i amb unes noves instal·lacions, professionalitzades, però amb el mateix esperit de servei públic i d’escola de ràdio. Avui, 14 anys després el projecte es mostra consolidat com avalen les dades d’audiències.

Segons un estudi encarregat a l’empresa Infortècnica, Ràdio Palafolls és seguida habitualment per més de 5.000 persones, el que suposa que el 54% dels palafollencs segueix habitualment l’emissió d’aquesta casa.

D’aquests 5.000 oients acumulats, el 20% l’escolten cada dia, un 13% un cop per setmana i un 21% ho fa diverses vegades durant el mes.

Cada palafollenc que segueix l’emissora l’escolta més de mitja hora al dia i majoritàriament durant el matí, quan el share de RP és del 20.7%. Això vol dir que de cada 100 ràdios enceses a Palafolls durant el matí, 20 sintonitzen aquesta emissora. Una xifra que puja a la tarda, quan 1 de cada 4 ràdios estan sintonitzades al 107.7 de la fm.

Aquest estudi s’ha fet a partir de 300 trucades a telèfons exclusivament de Palafolls, pel que no es recull l’audiència que aquesta emissora té en d’altres localitats veïnes i que es sumen als 5000 oients habituals.

Les dades d’audiència d’aquest estudi són les millors des de fa 10 anys, quan el baròmetre de la comunicació, un organisme independent , va atorgar a Ràdio Palafolls 7.000 oients acumulats, incloent també la resta de poblacions. Justament va ser dels últims estudis d’audiència que es van fer públics d’aquest organisme. Des de llavors les dades només són circumscrites a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics