URGENT

Veïns d’Ax passen el cap de setmana a Palafolls

Compartiu aquesta història

Una trentena de veïns d’Ax Les Thermes visitarà a partir d’avui el nostre municipi en la tradicional estada del poble francès a casa nostre.

A l’igual que al mes de gener una nudrida delegació de palafollencs visita Ax Les Thermes per gaudir d’un cap de setmana en aquesta localitat dels Pirineus i les seves pistes d’esquí, pels volts de Sant Joan és una delegació d’Ax la que ve a Palafolls a passar uns dies i gaudir del parc aquàtic de la nostra vila.

Una visita que no només passa pel Marineland, sinó que també s’aprofita per fer algunes activitats que enforteixin els lligams amb aquesta localitat agermanada amb Palafolls des de fa anys.

Entre els visitants d’Ax hi ha membres d’una formació musical. Quan arribin aquest vespre s’ha preparat una trobada musical entre la banda de Palafolls i la francesa, al MiD.

Al dia següent, dissabte, la Comissió d’Agermanament de Palafolls ha preparat una visita el parc aquàtic Marineland, en la que també hi aniran membres de la Banda de Palafolls. Ja al vespre, just abans del tradicional sopar popular i obert a tothom, les dues formacions musicals oferiran una actuació a la plaça de Poppi.

Antonio Molina és el responsable de la Comissió d’Agermanament de Palafolls

Aquesta trobada és la contra partida a la visita que fan els palafollencs cada hivern a Ax. La delegació francesa estarà a Palafolls fins diumenge al matí, quan emprendran el camí de tornada cap a França.

Ja al setembre, una delegació més petita, de mitja dotzena de persones, visita també Palafolls per participar en els sopars a la fresca de la Festa Major de Palafolls.

Enguany la comissió d’Agermanaments de Palafolls no té previst cap viatge estival a algun dels pobles agermanats. Altres anys s’havia fet viatges a l’estiu d’estada a Itàlia o a Polònia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics