Nova projecció de cinema al Teatre de Palafolls, aquest diumenge, amb “El reino”, de Rodrigo Sorogoyen

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui diumenge, el Teatre de Palafolls torna a reconvertir-se en sala de cinema per oferir una nova pel·lícula. En aquesta sessió, la programació porta a la pantalla al film “El reino”, dirigit per Rodrigo Sorogoyen.

La pel·lícula, protagonitzada per Antonio de la Torre i Luis Zahera, ha estat premiada amb 7 premis Goya a la darrera edició, entre ells els de Millor Direcció, Millor Actor Protagonista i Millor Guió Original.

El film explica la història de Manuel López Vidal, un polític corrupte en la seva comunitat autònoma, i que veu com un company i amic seu es veu involucrat en un cas de corrupció.

La projecció de “El reino” comença al punt de les 6 de la tarda, i s’han pogut adquirir entrades prèviament al MiD i també avui mateix, una hora abans de l’inici de la projecció, a les mateixes taquilles del Teatre de Palafolls. La pel·lícula començarà a les 6 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics