Demà es fa la cloenda del curs de l’escola de música

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Si dissabte es tancava el curs de dansa amb un festival al teatre, demà dimecres serà la vessant de música la que celebrarà el seu festival de cloenda també al teatre de Palafolls a partir de les 7.

L’acte servirà d’exhibició per comprovar la feina desenvolupada en aquest curs. Hi haurà dues parts. Una primera dedicada als instruments, amb actuacions de guitarres, vents i els més petits i una altra part per veure l’evolució dels qui han cursat llenguatge musical. David Martínez és el director de l’escola de Música i Dansa de Palafolls

El curs regular de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls acaba aquest mes de juny, però l’oferta formativa continuarà a l’estiu amb un mes extra pels qui vulguin continuar amb les classes habituals d’instruments i també amb la incorporació dels nous tallers musicals ideats per a l’estiu a mode de tastets.

Aquests nous tallers musicals d’estiu estan oberts a tothom, no només a alumnes de l’escola, i es pot fer la inscripció per quinzenes. Unes inscripcions que es van obrir ahir i que es tancaran aquest divendres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics