RP celebra l’arribada de l’estiu i el seu aniversari amb un concert d’Hotel Cochambre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dissabte, aquesta emissora organitza la primera gran festa de l’estiu. Ho fa coincidint amb el primer cap de setmana estiuenc i també amb el seu aniversari, ja que aquest juny fa 14 anys de la inauguració dels nous estudis i la nova etapa engegada al Forroll.

El grup triat per la celebració és Hotel Cochambre, un dels grups de versions més conegut, important i d’àmplia trajectòria al nostre país. Els Cochambre són un grup amb molta festa que, a l’igual que la selecció musical de RP,  repassa els èxits de tots els temps, amb el peculiar toc personal del cantant del grup.

El concert es farà a partir de les 23h a la plaça de Poppi, on també hi haurà servei de bar durant tota la nit.

No és la primera vegada que l’Hotel Cochambre visita Palafolls. Just fa 4 anys, també per l’aniversari de la ràdio, ja van omplir la plaça de Poppi amb un directe enèrgic i vigorós com, de ben segur, oferiran demà al vespre a la plaça de Poppi.

Amb aquesta festa, la ràdio vol inaugurar la temporada estival, que s’inicia passat Sant Joan, recuperant el dGorra i amb protagonisme de la selecció musical.

La voluntat, a més, és que cada any es faci la festa d’inici de l’estiu, per completar l’oferta lúdica i festiva de la temporada estival a Palafolls, amb la festa dels 80 a principis d’agost i la Festa Major, al setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics