URGENT

Problemes amb el caixer automàtic dificulten el pagament de la Llar d’Infants i el Casal

Compartiu aquesta història

Avui dimecres finalitza el termini de pagament de la Llar d’Infants Palafollets, i diverses de les famílies que han intentat realitzar el pagament en els darrers dies s’han trobat amb problemes per efectuar el pagament al caixer de Bankia; uns problemes que també han viscut algunes famílies amb inscripció al Casal.

Segons ha informat l’Ajuntament, el caixer automàtic de l’oficina palafollenca de Bankia no ha acceptat targetes de crèdit d’altres entitats bancàries per fer l’autoliquidiació dels pagaments mitjançant la carta de pagament.

Davant d’aquest problema, l’entitat ho va comunicar a l’Ajuntament i es va activar la possiblitat de fer el pagament en efectiu, bé pel caixer o per finestreta.

Aquest fet va provocar que hi hagués molta demanda de pagaments en efectiu durant el cap de setmana, i conseqüentment es va esgotar el canvi del caixer.

Per tot plegat, des del consistori aclareixen que s’està treballant per intentar minimitzar l’afectació al ciutadà i que se solucioni el problema.

N’ha parlat Marta Gimeno, tresorera de l’Ajuntament.

Per tot plegat, de moment els interessats en fer el pagament han d’anar a l’entitat bancària i fer el pagament amb la seva carta mitjançant efectiu, amb la possibilitat de fer-ho pel caixer o per la finestreta.

A aquests problemes, a més, s’hi ha afegit la dificultat del caixer per llegir el codi de la carta de pagament, que molt sovint no té prou resolució i no es detecta correctament.

Per tot plegat, l’Ajuntament ha demanat disculpes i assegura que està treballant per solucionar-ho i evitar que en properes ocasions torni a haver-hi aquest tipus de problemes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics