URGENT

La intensa pluja no deixa desperfectes a Palafolls

Compartiu aquesta història

L’inici de setmana ha estat especialment mogut a nivell meteorològic a la nostra comarca i en molts punts del territori.

La pluja, gran absent de les darreres setmanes, ha fet acte de presència de manera notable en les darreres hores al nostre municipi, tant durant el passat dilluns com també ahir dimarts.

Especialment fort va ser la tempesta que va caure a primera hora de la tarda a Palafolls, i que va escombrar també bona part del Maresme.

Tot i que no va deixar afectacions importants, la intensa tromba d’aigua va fer que s’aixequessin algunes tapes de claveguera a la zona del Geriàtric, a Sant Lluís, i en aquest mateix barri zona també s’hi van observar lleus inundacions en alguns carrers.

Segons la Policia Local de Palafolls, però, no hi va haver afectacions més greus.

En total, la pluja que va caure ahir dimarts va deixar un registre de 13.2 litres per m2 a Palafolls. En altres municipis propers, com Malgrat de Mar, els registres van ser de 17,5 litres per m2, però en altres indrets de l’Alt Maresme es van registrar rècords comarcals.

Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, a Pineda es va registrar ahir la intensitat de pluja per minut més alta des que es tenen registres. Va ser de 4.6 litres caiguts en només un minut. El municipi va acabar registrant gairebé 28 litres per m2 en 10 minuts.

També són destacables les dades d’Arenys de Munt, on van caure 22 litres per m2 també en només 10 minuts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics