URGENT

Una avaria a la bomba del clor de la piscina gran de Palafolls deixa sense servei l’equipament

Compartiu aquesta història

Pocs minuts abans de les 10 del matí, hora d’obertura de la piscina municipal de Palafolls, els responsables de la comprovació de les instal·lacions han observat un excés de clor a la piscina gran.

Segons ha informat el consistori, aquest excés s’ha produït com a resultat d’una incidència a la bomba que subministra el clor a l’equipament, i que durant aquesta passada nit no ha operat correctament.

Sònia González és regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls.

La incidència ha obligat a avisar als diferents grups d’activitats d’estiu, com els casals, que tenien previst anar aquest matí a la piscina, així com també a la resta dels usuaris de l’equipament.

González explica que s’ha restringit l’accés a la piscina gran com a mesura de prevenció, però aclareix que la incidència no ha estat greu.

Segons l’Ajuntament, la incidència no es podia preveure, ja que ha estat un error de la pròpia bomba. L’activitat s’ha pogut reprendre poc abans de la 1 del migdia, amb la incidència ja resolta.

L’inici de l’actual temporada d’estiu ha estat complicat per la piscina de Palafolls. Durant la seva primera jornada, fa aproximadament un mes, uns problemes amb l’empresa de socorrisme van obligar a retardar-ne l’obertura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics