URGENT

Un accident deixa un motorista ferit després d’un vessament de gasoil a l’entrada de Can Patalina

Compartiu aquesta història
Foto: Policia Local de Palafolls

Pels volts de les 8 del matí d’aquest dimecres s’ha rebut l’avís per un accident a la rotonda d’entrada al polígon industrial de Can Patalina, a la carretera B-682 entre Palafolls i Malgrat de Mar.

Segons han informat la Policia Local de Palafolls, en el sinistre s’hi ha vist implicat un motorista, el qual ha hagut de ser ingressat a l’Hospital de Blanes amb contusions.

Josep Lluís Moreno, caporal de la policia palafollenca, explica que la causa de l’accident ha estat un vessament de gasoil a la calçada, i que ha afectat bona part de la rotonda.

En les tasques de neteja de la calçada hi ha estat treballant les 2 dotacions dels bombers i també operaris de manteniment de carreteres.

Segons explica el caporal de la Policia Local de Palafolls, el gasoil vessat a la calçada provindria d’un camió, i ara els Mossos d’Esquadra estan investigant l’origen exacte del vessament, que ha obligat a donar pas alternatiu a la carretera durant més de 3 quarts d’hora.

Un cop acabats els treballs de neteja s’ha pogut restablir la normalitat a la rotonda, on s’ha dipositat sepiolita per tal d’absorbir el carburant vessat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics