URGENT

Torna l’Aplec de la Maria Sabatera

Compartiu aquesta història

Les sardanes compartiran el protagonisme musical de demà dissabte a Palafolls, i ho faran dins d’una nova edició de l’Aplec de la Maria Sabatera.

Aquesta trobada sardanística serveix per fer un reconeixement públic a la Maria Fenoll, popularment coneguda com a Maria Sabatera, referent del món sardanista local i pionera de Ràdio Palafolls, emissora on condueix l’històric programa dels matins de diumenge “El Despertar de Palafolls”.

L’aplec d’enguany comptarà, com és habitual, amb 3 cobles participants. D’una banda, la Cobla Palafolls, que anirà acompanyada com sempre de la Cobla Ciutat de Granollers. De l’altra, enguany s’ha convidat a la Principal de Banyoles.

En aquest sentit, s’intenta que les cobles convidades a l’Aplec tinguin sempre un vincle amb Palafolls. En el cas de la del Pla de l’Estany hi partipa en Martí, un dels trompetistes de l’EMMiD palafollenca.

David Martínez és un dels responsables de l’organització de l’Aplec.

L’aplec comptarà amb un sopar popular i servei de bar, i des de l’organització avisen que, en cas de pluja, l’esdeveniment es traslladarà al Teatre de Palafolls, just després de l’actuació del cor infantil Yip Children Choir de Hong Kong.

L’Aplec de la Maria Sabatera començarà al punt de les 8 del vespre, i arriba enguany a la seva 7a edició.

Programació del 7è Aplec de la Maria Sabatera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics