La Pirotècnia Valenciana guanya el seu primer Concurs de Focs de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’espectacle de la Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes ha estat proclamat el guanyador del Primer Premi del 49è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que va finalitzar aquest passat dissabte a la nit.

L’empresa valenciana va actuar amb el seu castell de focs la tercera nit del concurs, el passat dijous 25 de juliol.

La proclamació del veredicte del concurs s’ha fet aquest diumenge al migdia en un acte públic al Teatre de Blanes.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, les votacions dels membres de la Comissió Tècnica i del Jurat Popular finalment han donat com a guanyadora la pirotècnia valenciana, que ha desbancat la que fins ahir vigent campiona, la murciana Hermanos Ferrández, que ha quedat al segon lloc.

La Pirotècnia Valenciana rebrà 6.000 € pel primer premi, així com també dos contractes més en perspectiva. D’una banda, s’assegura la participació al concurs de focs de l’any vinent, que arriba ja al seu 50è aniversari; de l’altra, tancarà la Festa Major de Lloret de l’any que ve, el dia de Santa Cristina.

L’empresa també rebrà el Trofeu Vila de Blanes, que li serà lliurat a l’inici de la Festa Públic, en l’acte oficial del Pregó d’inici de la Festa Major de Santa Anna 2020.

Abans de l’inici de l’acte del veredicte del concurs de focs, l’Ajuntament de Blanes volgut aprofitat l’esdeveniment per fer entrega de les subvencions a diverses associacions.

Segons el consitori blanenc, l’objectiu de les subvencions és donar suport a les entitats sense ànim de lucre que van realitzar durant l’any passat esdeveniments d’interès públic dins l’àmbit cultural i, en concret, que hagin desenvolupat activitats complementàries de la programació cultural del municipi, la divulgació cultural i la realització d’activitats en el camp de la formació cultural i artística.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics