Dos accidents i tres positius d’alcoholèmia durant la nit dels 80

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un ampli desplegament policial i de protecció civil de Palafolls va vetllar dissabte pel correcte funcionament de la festa dels 80.

Tot i la gran concentració d’assitents, la festa dels 80, organitzada per la Comissió de Reis i Carnestoltes, el Cafè i la col·laboració de l’Ajuntament de Palafolls, es va desenvolupar sense incidències remarcables.

Els agents policials van fer controls d’alcoholèmia, amb 3 positius, es va actuar en 2 accidents de trànsit amb 6 vehicles implicats i es va requisar alcohol a 4 menors d’edat . Miguel Angel Marin, és el cap de la policia local.

Els agents també van comissar una arma blanca a un dels assitents i van haver d’aixecar acte per 3 actuacions d’incivisme la nit de dissabte a diumenge coincidint amb la festa dels 80.

A diferència d’altres anys, enguany no hi ha hagut casos d’intoxicacions etíliques entre menors, com sí s’havien detectat en altres anys en zones properes als estacionament de les escoles.

En els seus controls previs a la festa, la Policia Local també va detectar un dels agents de seguretat privada contractats per la festa amb excès d’alcohol, i va ser retirat del servei.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics