Robatori en un pis de Palafolls mentre la família era de vacances

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori en un habitatge del centre de Palafolls. Segons expliquen els propietaris, els lladres haurien aprofitat les vacances de la família per entrar a través del balcó de l’habitatge, situat en un segon pis. Després de forçar la porta i d’aixecar la persiana, van escorcollar l’immoble ràpidament per endur-se tota classe de joies, rellotges, portàtils i fins i tot les samarretes d’equips de futbol de la mainada.

Els propietaris han explicat a RP que un dia abans de marxar havien notat una parella que observava el pis des del carrer. Creuen que haurien estat estudiant els seus moviments i que, en comprovar que havien marxat uns dies de vacances, van decidir actuar.

Els lladres haurien accedit al bloc de pisos amb l’excusa que venien a netejar els vidres de la comunitat. Fins i tot alguns veïns haurien vist als possibles lladres carregats amb estris de neteja. Un cop dins, haurien aprofitat una finestra de l’escala per saltar al balcó de la família afectada.

Els propietaris van tornar de les vacances diumenge passat i van trobar-se el pis regirat. Van denunciar el robatori de diferents objectes, bàsicament joies de valor i petits aparells electrònics com videoconsoles, ordinadors o rellotges. En total un botí entorn dels 4.000 €, segons la denúncia a la qual ha tingut accés RP.

La Policia demana seguir els consells de seguretat a l’hora de marxar de vacances i que no es tingui recança a l’hora de denunciar moviments sospitosos de qualsevol mena. Segons el cap de la Policia, la cooperació ciutadana és l’eina més important pels cossos de seguretat.

El telèfon de la Policia local és el 608 74 04 04

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics